Beste relatie,

WINEA FLOW kwam op de markt als snelste motortafel ter wereld. Vandaag presenteert DM Kantoorinrichtingen u onze uitbreiding in het FLOW productprogramma.

De nieuwste ontwikkeling in mobiel werken: de mobiele zit-sta klaptafel WINEA FLOW MEET. Door de extra eigenschappen is de tafel een absolute allrounder: zo kan de zit-sta tafel als mobiele tafel worden gebruikt, worden ingeklapt, als whiteboard worden gebruikt en kan hij worden uitgerust met een speciaal accupakket voor mobiel gebruik. Uiteraard behoort ook de HV+ snelverstelling en keuze uit onze 3 bedieningen (hoekbediening, LINAK DPF hoog-laag of motion) tot de beschikbare opties.

WINEA FLOW MEET is vanaf 1 februri 2022 te bestellen. Op aanvraag sturen wij u de presentatie met alle informatie toe.

Wij zijn bereikbaar via :

email : info@dmkantoorinrichtingen.nl
telefoon : 0345-534330

Met vriendelijke groet,
Team DM KANTOORINRICHTINGEN