Het bekende WINEA MAXX kastsysteem staat al voor MAXXimale opbergmogelijkheden. Maar toch breiden we uit met een nieuw product binnen het MAXX programma. Een open en modulair rekkensysteem met stalen buizen en houten legplanken.

WINEA MAXX open regalen zijn geschikt voor grote kantooromgevingen, maar passen ook in thuiskantoren of flex-ruimtes. Het creëert een ruimtelijke en huiselijk sfeer in uw werkomgeving.

Steeds vaker geven bedrijven de voorkeur aan meer openheid en flexibele opstellingen, die achteraf zijn uit te breiden. De uitstraling mag steeds vaker modern en functioneel zijn en visueel contact tussen collega’s mogelijk maken. Met deze open regalen kan DM Kantoorinrichtingen inspelen op de veranderende marktbehoefte. De nieuwe open regalen kunnen worden gebruikt als opbouw- of tussen elementen.