Herkent u de wirwar aan kabels rond en onder uw werkplek? Een grote ongeordendheid van loshangende kabels en snoeren. Het belemmert uw werkzaamheden, zorgt voor onnodige stofnesten, struikelgevaar, verlies van data, kans op kortsluiting en daardoor ook weer kans op brandgevaar. Kortom, een grote ellende. Maar wij hebben alle oplossingen in huis!

Wij bieden een zeer ruim assortiment aan kabelmanagement producten die ervoor zorgen dat uw werkplek er verzorgd en netjes uitziet en daardoor facilitair technisch, ergonomisch en esthetisch in orde is. Tevens kunnen wij zorgen voor de complete realisatie van kabelmanagement trajecten; “Van inventarisatie tot realisatie”.

De pluspunten:

Facilitair technisch:

 • Er kan beter worden schoongemaakt
 • Verhuisbewegingen zijn sneller en efficienter
 • Electra- en overige kabels zijn overzichtelijker voor ICT medewerkers
 • Minder kans op brandgevaar

Ergonomisch:

 • Reductie en vermijden van struikelgevaar
 • Meer bewegingsvrijheid
 • Betere werkhouding

Esthetisch:

 • Uw werkplek is overzichtelijk
 • Professionele uitstraling
 • Geen onnodige stofnesten
 • Betere klimaatbeheersing

Plan van aanpak voor een kabelmanagement traject.

Kabelmanagement toepassen in een kantooromgeving vraagt om een plan van aanpak hoe dit uitgevoerd wordt, waardoor de werkzaamheden in de toekomst meerwaarde bieden voor de organisatie van ICT werkzaamheden.

Vraag bij DM Kantoorinrichtingen naar meer informatie of naar een plan van aanpak.