Hoewel een ‘papierloos kantoor’ de nieuwe standaard wordt, is werken, ontspannen of ontmoeten aan tafel nog steeds onmisbaar in een werkomgeving. Vaste werkplekken voor elke werknemer kunnen iets uit het verleden zijn, terwijl multifunctionele tafels die met anderen worden gedeeld en tussen de soft seating en werkplekken worden gemengd, steeds populairder worden. Nog een voorbeeld dat het kantoor steeds meer lijkt op een woonkamer. Mensen zitten meestal korter aan een hoge tafel in vergelijking met de traditionele zittafels. Het gebruik van het werkblad van een statafel is niet alleen praktisch en comfortabel, maar
vermindert ook de zittende tijd tijdens het werken op kantoor. Door het plaatsen van hoge tafels tussen de andere meubels worden mensen gestimuleerd om meer rond te lopen, waardoor hun productiviteit en interactie met anderen wordt verbeterd.

Informeer naar ons Hybrid assortiment!